Τραυματισμοί ημεδαπών στη Χαλκίδα και την Κέρκυρα

Τραυματισμοί ημεδαπών στη Χαλκίδα και την Κέρκυρα - Κατάσχεση αλιευμάτων στην Καβάλα – Πνιγμός στα Μουδανιά – Σύλληψη  παράνομου αλλοδαπού και των διακινητών του στην Πάτρα

Η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 41χρονου, πρωινές ώρες της 18/07/2012, από πτώση σε βραχώδη σημείο επί της ακτογραμμής στη θέση «ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ» Έξω Παναγίτσας Δήμου Χαλκιδέων.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

======================

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 19χρονης, στη θαλάσσια περιοχή «ΝΗΣΑΚΙ» Κέρκυρας, μεσημβρινές ώρες της 19/07/2012, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θαλάσσιου μέσου αναψυχής.

Η τραυματίας διεκομίσθη με Ι.Χ. όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

======================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας 54χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση αλιεύματα συνολικού βάρους 12 κιλών (7 κιλά του είδους γαύρο και 5 κιλά του είδους κολιό).

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «Ν. Ποτίδαιας» Χαλκιδικής, 72χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Νέων Μουδανιών.

======================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο θα φορτωνόταν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 64χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με την άμεση συνέργεια δύο (02) αλλοδαπών γυναικών (ηλικίας 49 και 21), 28χρονο αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και το ταξιδιωτικό έγγραφο. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL