Τροχαίο ατύχημα στην Κεραμωτή Καβάλας

Τροχαίο ατύχημα στην Κεραμωτή Καβάλας – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Εντοπισμός πιστολιού στη Βουλιαγμένη – Εντοπισμός πολεμικού πυρομαχικού στη Ραφήνα – Λειτουργία κινητής γέφυρας Πορθμού Ευρίπου – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Κεραμωτής όταν όχημα του ΟΤΕ που οδηγούσε 48χρονος ,κατά την προσπάθειά του να αποφύγει όχημα αγνώστων λοιπών στοιχείων που είχε εισέλθει σε δρόμο μονής κατεύθυνσης, σταμάτησε απότομα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που ακολουθούσε.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση και ο τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος διεκομίσθη στο Κ.Υ. Χρυσούπολης και στη συνέχεια στο Γ.Ν.Ν. Καβάλας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κεραμωτής.

=======================

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στην πύλη εισόδου οχημάτων νότιου λιμένα, τέσσερις (04) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε Φ/Γ όχημα, καθ’ υπόδειξη  του οδηγού, πριν τη φόρτωσή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό λιμένα εξωτερικού.

Μετά από προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα οι δύο (02) από τους τέσσερις (04) αλλοδαπούς αφέθησαν ελεύθεροι λόγω ανηλικότητας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

====================

Εντοπίστηκε σήμερα από ιδιώτη, στη θαλάσσια περιοχή Λαγονησίου, πλησίον βραχώδους ακτής και σε βάθος 1,5 μ, πιστόλι 9mmτύπου «ΒΕRΕΤΤΑ» οξειδωμένο και χωρίς γεμιστήρα.

Ανωτέρω πιστόλι φυλάσσεται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης, ενώ πρόκειται να αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ για εργαστηριακό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

====================

Εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από ιδιώτη, στην παραλία «ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ» Ραφήνας, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα, πυρομαχικό, πιθανόν πολεμικό βλήμα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, το σημείο ανεύρεσης έχει σημανθεί και φυλάσσεται από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, ενώ παράλληλα έχει ειδοποιηθεί η αρμόδια Υπηρεσία για την απομάκρυνση του ανωτέρω πολεμικού υλικού.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

====================

Hκινητή γέφυρα του πορθμού Ευρίπου λόγω αιχμής καλοκαιρινής περιόδου από σήμερα 27-07-2012 έως και την 16-09-2012 θα ανοίγει όλες τις ημέρες από τις 21:30 έως και τις 04:00 εκτός της Τετάρτης 15-08-2012 λόγω αργίας.

=====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 42χρονη αλλοδαπή, Η οποίΑ έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL