Τραυματισμός αλλοδαπού μετά από πτώση σε Ι/Φ στην Τήνο

Τραυματισμός αλλοδαπού μετά από πτώση σε Ι/Φ στην Τήνο –Τραυματισμός οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος στην Κόρινθο – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ  «ΜΕΓΑ ΤΖΕΤ» στο Ηράκλειο – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Καρλόβασι

Απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήνου, για περιστατικό τραυματισμού 70χρονου αλλοδαπού, ιδιοκτήτη του Ι/Φ «TE PITO TE HENUA» σημαίας Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος στην προσπάθειά του να κατεβάσει το πλωριαίο πανί πλεύσης του σκάφους,  γλίστρησε και έπεσε στο κατάστρωμα.

Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η αερομεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

=================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, από στέλεχος του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, για περιστατικό τραυματισμού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός του λιμένα.

Συγκεκριμένα, το ανωτέρω όχημα, έπεσε κατά τη διαδικασία φορτώσεώς του από υπερυψωμένη ράμπα αυτοκινητάμαξας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού του. 

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Κορίνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

=================

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ–Ο/Γ–Τ/Χ «ΜΕΓΑ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 11720, κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου δρομολογίου από Ηράκλειο για Θήρα με 363 επιβάτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου, παρουσιάστηκε πρόβλημα στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ το Ε/Γ–Ο/Γ συνέχισε το ταξίδι του με τις υπόλοιπες τρεις μηχανές και κατέπλευσε στο λιμάνι της Θήρας, όπου αποβίβασε ασφαλώς τους επιβάτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θήρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΕΓΑ ΤΖΕΤ», ο οποίος επετράπη μετά από αίτημα της εταιρείας, για έναν μεμονωμένο πλου μέχρι το λιμάνι του Ηρακλείου.      

=================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου, ενημερώθηκε για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στο λιμάνι της περιοχής.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ έγιναν έρευνες από ιδιώτη δύτη προς διαπίστωση τυχόν εγκλωβισμένων ατόμων, με αρνητικά αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL