Τραυματισμός επιβάτη στην Ύδρα

Τραυματισμός επιβάτη στην Ύδρα - Ανεύρεση πτώματος στο Πέραμα - Εύρεση οστών στον Ωρωπό  - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Δ/Ρ «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» στην Κάλυμνο

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ύδρας, ότι κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Τ/Χ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 1» Ν.Π. 9733 στο λιμάνι και συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία πρόσδεσης αυτού στις λιμενικές υποδομές, το βιλάι του κάβου του πλοίου χτύπησε στο κεφάλι 16χρονο ο οποίος ανέμενε να επιβιβαστεί στο Ε/Γ-Υ/Δ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVIII» Ν.Π. 11500.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ύδρας στο «ΚΟΥΛΟΥΡΕΙΟ» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ύδρας.

==================

Το Λιμενικό Τμήμα Περάματος ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη πτώματος ανδρός, στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν της εγκατάστασης «ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ» (β’ προβλήτα Περάματος).

Πρόκειται για πτώμα άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών και ύψους περίπου 1.72, κοντοκουρεμένος με χρώμα μαλλιών γκρίζα-άσπρα και μούσι και ήταν ενδεδυμένος με τζιν παντελόνι, μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο και μαύρα ημιμποτάκια.   

Η σορός διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Ζ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ωρωπού, για την εύρεση ανθρώπινων οστών στη χερσαία ζώνη λιμένος Ωρωπού.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας την ύπαρξη λιγοστών ανθρωπίνων οστών τα οποία και περισυνελέγησαν προκειμένου να αποσταλούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών όπου θα διενεργηθεί ειδική εξέταση DNA.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

==================

Η Λιμενική Αρχή Καλύμνου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» Ν. Καλύμνου 245, πριν την έναρξη του προγραμματισμένου δρομολόγιου του από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμένα Μαστιχαρίου Κω, για αδυναμία εκκίνησης της αριστερής κύριας μηχανής.

Κατόπιν επιθεώρησής του από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα καθώς και του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης διαπιστώθηκε πρόβλημα στην τροφοδοσία της αριστερής κύριας μηχανής, ενώ οι ογδόντα έξι (86) επιβάτες οι οποίοι είχαν προορισμό τον λιμένα Μαστιχαρίου Κω προωθήθηκαν με μέριμνα της εταιρείας.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ούτε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Από το Λιμεναρχείο Ύδρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» μέχρι προσκομίσεως σχετικού βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL