Τραυματισμός αλλοδαπού από ταχύπλοο σκάφος στη Λευκάδα

Τραυματισμός αλλοδαπού από ταχύπλοο σκάφος στη Λευκάδα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, από ιδιώτη χειριστή εκμισθούμενης παραπλέουσας λέμβου ότι στη θαλάσσια περιοχή «ΔΕΣΙΜΙ» Λευκάδας και περίπου εκατόν πενήντα (150) μέτρα από την ακτή το Τ/Χ σκάφος «ASSO75» σημαίας Ιταλίας με χειριστή 54χρονο αλλοδαπό, παρέσυρε και τραυμάτισε 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δραστηριοποιούνταν πιθανότατα με υποβρύχια αλιεία καθόσον ανασύρθηκε μαζί με σημαδούρα υποβρύχιας δραστηριότητας.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβαζόμενο σε ιδιωτικό σκάφος καθώς και επαγγελματίας νοσοκόμος ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματία.

Ο 33χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, συνοδεία στελέχους Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Νυδρίου. 

==================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 46χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πορτμπαγκάζ του οχήματος 41χρονη αλλοδαπή μαζί με το ανήλικο τέκνο της άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, η οποία επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

==================

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 20χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι μετέφερε 32χρονη αλλοδαπή μαζί με τα δύο (02) ανήλικα τέκνα της καθώς και έναν 15χρονο αλλοδαπό και επέδειξε, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπολοίπους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Η 32χρονη και ο 15χρονος επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Επίσης, συνελήφθη μεταμεσονύκτιες ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 27χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι μετέφερε 25χρονη αλλοδαπή μαζί με το ανήλικο τέκνο της και επέδειξε, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπολοίπους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Η 25χρονη επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL