Τραυματισμός στη Μύκονο –

Τραυματισμός στη Μύκονο – Θάνατος αλλοδαπού στο Φλοίσβο – Θάνατος αλλοδαπού επιβάτη του Κ/Ζ «CROWN PRINCESS» – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Κω και την Πάτρα – Παροχή συνδρομής σε ακυβέρνητο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Γλυφάδας – Διακομιδή ασθενούς

Το Λιμεναρχείο Μυκόνου ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, ότι άνδρας βρισκόταν αιμόφυρτος και χωρίς τις αισθήσεις του στο οδόστρωμα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ασθενοφόρο με το οποίο ο 62χρονος διεκομίσθη στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Σε σωματικό έλεγχο που διεξήχθη βρέθηκαν στην κατοχή του α) το χρηματικό ποσό των 1.600,00 ευρώ, β) μία προστατευτική θήκη κινητού και γ) ένα χαρτάκι εντός του οποίου υπήρχε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας (πιθανόν κοκαΐνης).

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο Αθηνών για την περαιτέρω περίθαλψή του. 

==================

Το Ι’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό αδιαθεσίας 91χρονου αλλοδαπού επισκέπτη του Θ/Γ «RIORITA» σημαίας Αγγλίας, το οποίο βρισκόταν στη μαρίνα του Φλοίσβου.

Άμεσα στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, προσωπικό του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του.

Η σορός του 91χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

==================

Πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Κ/Ζ «CROWN PRINCESS» σημαίας Βερμούδες ότι ενώ το πλοίο έπλεε από Μύκονο για Θήρα απεβίωσε 65χρονος αλλοδαπός επιβάτης του.

Η σορός του 65χρονου πρόκειται να μεταφερθεί σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

==================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό λιμένα Κω από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 34χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

==================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών τρεις (03) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

==================

Η Λιμενική Αρχή Γλυφάδας ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα για ακυβέρνητο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή ΥΔΡΟΥΣΑΣ.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε προς παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντοπίζοντας αγκυροβολημένο λόγω μηχανικής βλάβης το Τ/Χ «ΣΚΟΡΠΙΟΝ» Τ.Π.1762-Ι, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες.

Μετά από αποκατάσταση της βλάβης το «ΣΚΟΡΠΙΟΝ» απέπλευσε για τη μαρίνα Ναυτικού Ομίλου ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. 

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα από το λιμένα Βαθέως Ιθάκης για το λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ν.Ι.459, 55χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL