Τραυματισμός στο Αίγιο

Τραυματισμός στο Αίγιο – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπών διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπών συνεργών στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών 

Το Υπολιμεναρχείο Αιγίου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, ότι στο υπό κατασκευή νέο λιμένα, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του πλωτού γερανού «ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ» Ν.Π. 1750, μετατοπίσθηκε ο κάβος από το ραούλο του Π/Γ και χτύπησε τα κάτω άκρα του 45χρονου χειριστή με αποτέλεσμα, κατά την πτώση του, να τραυματισθεί στην πλάτη.

Ο τραυματισθείς διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Νοσοκομείο όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αιγίου. 

====================

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας, 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 32χρονος αλλοδαπός συνοδηγός διότι μετέφεραν δύο (02) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

====================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας / Τμήμα Αλλοδαπών, 39χρονη αλλοδαπή διότι συνόδευε έναν 19χρονο αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Επίσηςσυνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, κατά τη διάρκεια ελέγχου, 57χρονος αλλοδαπός και μία 30χρονη αλλοδαπή, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μία άδεια παραμονής άλλου προσώπου, διότι διευκόλυναν, ώστε να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό, μία 30χρονη αλλοδαπή και τα τρία (03) ανήλικα τέκνα της η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα,

Τέλοςσυνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας / Τμήμα Αλλοδαπών, 23χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 32χρονου και 37χρονου από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμενίσκο Κουκουναριών Μαγνησίας, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ» Σ.Σ. 158 και
  • 27χρονου από το λιμάνι της Σύμης στο λιμάνι της Ρόδου, με το Ε/Γ–Κ/Τ «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Ρ. 38.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL