Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Αεροδιακομιδή ασθενούς – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Ακόμη, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 30 ετών, διότι παρείχαν άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με έναν αλλοδαπό, για τον οποίο ο 30χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

=================

Συνελήφθησαν μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, σε διάφορα περιστατικά και πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, έξι (06) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, (τρία από τα έγγραφα ήταν κλεμμένα),  με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

=================

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής παρελήφθη βραδινές ώρες χθες με ελικόπτερο Super Puma της Π.Α. από το Ι/Φ «SORLANDET» σημαίας Νορβηγίας, το οποίο έπλεε 33 ν.μ. νότια της Μήλου με προορισμό τη Μάλτα, 18χρονη αλλοδαπή επιβάτης του, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Το ελικόπτερο Super Puma προσγειώθηκε στον αερολιμένα Χανίων και η 18χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ συνοδευόμενο από όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, όπου παραμένει για εξετάσεις.

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ Ι» Ν.Π.11657 από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής 67χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.    

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL