Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΚΑΤ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ IV» στο Ηράκλειο

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΚΑΤ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ IV» στο Ηράκλειο - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – ΚΑΤ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ IV» Ν.Π. 10659 ότι ενώ το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι παρουσιάσθηκε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του και επιστρέφει αυτοδυνάμως με την δεξιά.  

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Ανωτέρω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Θήρα – Πάρο – Μύκονο – Πάρο – Ίο - Θήρα – Ηράκλειο με 434 επιβάτες, ενώ με μέριμνα της εταιρείας οι 328 εξ’ αυτών προωθήθηκαν με το Ε/Γ-ΤΑΧ «MASTERJET» σημαίας Κύπρου στη Θήρα.

=================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα (τράκτορας / επικαθήμενο) και καθ’ υπόδειξη του 32χρονου αλλοδαπού οδηγού, τέσσερις (04) αλλοδαποί οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου του οχήματος, άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από την δεύτερη περίπτωση κατασχέθηκαν.

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν. Νάξου 57, 64χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

                                                         

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL