Μηχανική βλάβη Ε/Γ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στον Πειραιά

Μηχανική βλάβη Ε/Γ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στον Πειραιά – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Ν.Π. 10767 ότι κατά τη διάρκεια άπαρσης αγκυρών προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για Σουβάλα – Αγία Μαρίνα ανέφερε σβέση της αριστερής κύριας μηχανής (λόγω βλάβης της μίζας) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επανεκκινήσει.

Το Ε/Γ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» επέστρεψε ασφαλώς στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ οι 128 επιβάτες που επέβαιναν επ’ αυτού προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με τα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ» Ν.Π. 10631 και «ΦΟΙΒΟΣ» Ν.Π. 11317.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, 39χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει τρεις (03) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

=================

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, εντός τους επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032, 55χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

                                                         

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL