Ακυβερνησία Α/Κ σκάφους στο Γύθειο

Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε βραδινές ώρες χθες, το Α/Κ σκάφος «ΕΛΠΙΔΑ» Σ.Γ. 49 στη θαλάσσια περιοχή 6 ν.μ. νοτιοανατολικά του Ακρωτηρίου «ΣΤΑΥΡΙ», με δυο (02) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γυθείου από ξηράς καθώς και τα Α/Κ σκάφη «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ» Ν.Γ. 104 και «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» Σ.Γ. 128, με τη βοήθεια του οποίου το σκάφος ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον όρμο «ΣΚΟΥΤΑΡΙ».
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου, ενώ απαγορεύθηκε ο απόπλους του Α/Κ μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που παρακολουθεί το σκάφος.

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών διακινητών τους στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, χθες στις 21.30, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 35χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 35χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν, τρεις (03) αλλοδαπούς (2 ενήλικες και 1 ανήλικο τέκνο) που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Τροχαίο ατύχημα στη Ζάκυνθο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, χθες στις 18.45, επί της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ζακύνθου, όταν Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 19χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 38χρονος.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του 38χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείου Ζακύνθου, από όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

 

Μεταφορά ασθενούς

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μεταφέρθηκε χθες, με το Ε/Γ–Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ VII» Ν.Π. 10931, από το λιμάνι Θάσου στο λιμάνι Κεραμωτής, 43χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία:


Wildcard SSL