Τραυματισμός λουόμενου στη Βουλιαγμένη

Χθες το απόγευμα, η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης, ενημερώθηκε για τραυματισμό 24χρονου αλλοδαπού λουόμενου, κατά την εκτέλεση βουτιάς από βράχια, στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας.
Άμεσα έσπευσε στο σημείο προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, καθώς και προσωπικό του Α.Τ. Βάρης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη βοήθεια των οποίων ο  τραυματίας μεταφέρθηκε σε προβάσιμο σημείο, από όπου τον παρέλαβε  ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.
Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» της Βούλας, για την παροχή πρώτων βοηθειών και για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης.

Ρύπανση στην Αλεξανδρούπολη

Ρύπανση από λύματα παρατηρήθηκε χθες το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα μπροστά από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού.
Όπως προέκυψε, η ρύπανση είχε προέλθει από υπερχείλιση του συστήματος του βιολογικού καθαρισμού της πόλης, με αποτέλεσμα μέρος των λυμάτων να καταλήξει στη θάλασσα, ενώ δεν χρειάστηκε οποιαδήποτε ενέργεια, διότι η ρύπανση διαλύεται.
Από τη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση,  ενημερώθηκε  ο αρμόδιος Εισαγγελέας.   

Σύλληψη παράνου μετανάστη στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες στις 23:00, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 28χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Μεταφορά ασθενούς

Με Μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε χθες, από το λιμάνι της Σαμοθράκης στο λιμάνι  της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, 21χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

Κατηγορία:


Wildcard SSL