Πνιγμοί στο Δρέπανο και την Αμφιλοχία

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΔΡΕΠΑΝΟΥ» Θεσπρωτίας, 72χρονος.
Ο 72χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

Σήμερα στις 11:15, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ότι κάποιος άνδρας(αγνώστων στοιχείων) βούτηξε στη θάλασσα, έμπροσθεν κυκλικού κόμβου Αμφιλοχίας. 
Συγκεκριμένα ο ανωτέρω αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου στη περιοχή του 94ου χιλιομέτρου Εθνικής οδού Αντιρρίου Αμφιλοχίας, ενώ κατόπιν ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος προς την πόλη.
Το όχημα του τελικά ακινητοποιήθηκε από προσωπικό του Σταθμού Τροχαίας και Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας και στη συνέχεια ο άνδρας εξήλθε του οχήματος και βούτηξε στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή.
Άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής και του Αστυνομικού Τμήματος επιβιβάσθηκαν σε ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος και κατόπιν έρευνας της θαλάσσιας περιοχής τον εντόπισαν να επιπλέει σε θέση πρόσθια, χωρίς τις αισθήσεις του.
Αφού τον περισυνέλεξαν, τον μετέφεραν στο λιμάνι και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Π.Π.Ν. Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 24 ετών.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική αρχή Αμφιλοχίας.

Κατηγορία:


Wildcard SSL