Θάνατος αλιέα στη Χίο – Εισροή υδάτων σε σκάφος

Θάνατος αλιέα στη Χίο – Εισροή υδάτων σε σκάφος στη Σαλαμίνα – Συλλήψεις  στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

 

Η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε, χθες στις 19.45, ότι στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Ελένης 71χρονος αλιέας είχε πέσει από το Ε/Π-Α/Κ σκάφος του στη θάλασσα και είχε εμπλακεί στα δίχτυα του.

Έτερος αλιέας, που βρισκόταν στην περιοχή, προσπαθούσε να κρατήσει στην επιφάνεια τον 71χρονο, ενώ άμεσα έσπευσε πλωτό περιπολικό της Λιμενικής Αρχής, το οποίο ανέσυρε τον 71χρονο, χωρίς τις αισθήσεις του, έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης εν πλω, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ στις 20.20 παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου διενεργείται προανάκριση. 

 

===============

 

Στις 20.45 χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, διαπίστωσαν εισροή υδάτων στο Ε/Ρ-Α/Ψ σκάφος «ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ» Λ.Π.3863 Γ΄, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο Νέο Μώλο, χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Π.Υ. για απάντληση των υδάτων και ο ιδιοκτήτης του σκάφους. Μετά το πέρας της απάντλησης δεν διαπιστώθηκε ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας διενεργείται προανάκριση.  

 

===============

 

Συνελήφθη, χθες στις 22.10 στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 46χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος, διότι μετέφερε κρυμμένους μέσα στην καμπίνα του οχήματός του επτά (07) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα.   

 

===============

 

Συνελήφθησαν χθες στις 14.10, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, μία 58χρονη αλλοδαπή, η οποία συνόδευε και συνταξίδευε με έναν αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ο οποίος συνελήφθη, καθώς και μια 44χρονη αλλοδαπή, η οποία συνόδευε και συνταξίδευε με ένα ανήλικο τέκνο, για λογαριασμό του οποίου είχε στην κατοχή της γνήσιο διαβατήριο άλλου προσώπου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας διενεργείται προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.   

===============

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μεταφέρθηκε χθες το βράδυ, με πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την Τήνο στη Σύρο, 48χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL