Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής δύο (02) οδηγοί Φ/Γ οχημάτων με επικαθήμενα (ένας 33χρονος αλλοδαπός οδηγός και ένας 37χρονος ημεδαπός οδηγός), διότι μετέφεραν κρυμμένους ο μεν 33χρονος εντός της καμπίνας επιβατών του οχήματός του τέσσερις (04) αλλοδαπούς, ο δε 37χρονος εντός του φορτίου (βαμβακόσπορος) του επικαθήμενου τρεις (03) αλλοδαπούς, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Οι συνολικά επτά (07) αλλοδαποί επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα Φ/Γ οχήματα.

================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό 36χρονη αλλοδαπή, η οποία παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με μία (01) αλλοδαπή που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με αποτέλεσμα την σύλληψή της.

Επίσης, συνελήφθησαν, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL