Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στην Πάτρα – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου νοτίου λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 58χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτορας-επικαθήμενο), πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι μετέφερε επτά (07) αλλοδαπούς, κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο του φορτίου, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό λιμένα Πάτρας, από προσωπικό της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενώ το Φ/Γ  όχημα της πρώτης περίπτωσης κατασχέθηκε.

======================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός, μετά από υπόδειξη οδηγού Φ/Γ οχήματος (τράκτορας-επικαθήμενο), διότι εντοπίστηκε κρυμμένος εντός του χώρου του φορτίου του οχήματος χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

======================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες, εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης, όταν μοτοσικλέτα με οδηγό 36χρονο, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 42χρονη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ», για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Μετά από έλεγχο αλκοτέστ διαπιστώθηκε ότι  ο 36χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος και επομένως του επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο, ενώ η μοτοσικλέτα ακινητοποιήθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL