Πτώση ανδρός στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

Πτώση ανδρός στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη – Έκτακτη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ» στη Γλώσσα Σκοπέλου για παραλαβή ασθενούς – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα ότι άνδρας ηλικίας 52 ετών είχε πέσει στη θάλασσα στο ύψος της Λ.Νίκης 13.

Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή στελέχη της Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας ότι ο 52χρονος είχε ήδη ανασυρθεί έχοντας τις αισθήσεις του.

Με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ ο παθών διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ», όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.   

===================

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ», κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου μεσημβρινές ώρες σήμερα από Σκόπελο για Σκιάθο και Βόλο, προσέγγισε εκτάκτως το λιμάνι της Γλώσσας Σκοπέλου προκειμένου παραλάβει ένα κοριτσάκι 3 μηνών με προορισμό το Βόλο, το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  

===================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ το ανωτέρω πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε.

===================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, σε διαφορετικά περιστατικά, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής τέσσερις (04) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι στα αξόνια ενός Φ/Γ οχήματος και μέσα στο φορτίο άλλων Φ/Γ οχημάτων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL