Σύλληψη στο Κατάκολο -

Σύλληψη στο Κατάκολο - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών 

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κατακόλου, κατά την είσοδό του σε προβλήτα προσέγγισης κρουαζιεροπλοίων του λιμένα, 43χρονος οδηγός δικύκλου, διότι δεν υπάκουσε σε εντολή του αρμόδιου λιμενικού οργάνου όπως εξέλθει άμεσα από την εν λόγω περιοχή, καθώς αποτελεί χώρο ελεγχόμενης πρόσβασης, ενώ παράλληλα αντιστάθηκε κατά τη διαδικασία σύλληψής του.

Στη συνέχεια, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε ληξιπρόθεσμη άδεια κυκλοφορίας του υπό ιδιοκτησίας του δικύκλου, ενώ δεν έφερε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου που διενεργεί την προανάκριση, επεβλήθησαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, από άνδρες του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 36χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε μία αλλοδαπή μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα της, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Η αλλοδαπή με τα ανήλικα τέκνα της αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Επίσης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, από άνδρες του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών μία αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης :

  • 42χρονου, από το λιμάνι του Αγίου Κήρυκου στο Καρλόβασι Σάμου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ» Ν.Π. 11796, και
  • 49χρονου, από το λιμάνι της Καλύμνου στο Μαστιχάρι της Κω με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ» Ν. Καλύμνου 202, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL