Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στους Παξούς

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στους Παξούς - Έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου στη Νέα Μηχανιώνα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Χαλκίδα, την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, πλησίον του νέου λιμένα «ΓΑΙΟΥ» Παξών, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 66χρονο παρέσυρε 66χρονο πεζό .

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός και των δύο, οι οποίοι  διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα αρχικά στο Κ.Υ. Παξών και στη συνέχεια  στο Κ.Υ. Φιλιατών, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Παξών.  

=====================

Μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου της Νέας Μηχανιώνας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, κατά την διάρκεια εκφόρτωσης από Φ.Δ.Χ. ψυγείου ,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είκοσι τέσσερα (24) κιλά ιχθείς του είδους μπακαλιάρος (merlucciusmerlussius), υπολειπομένων διαστάσεων 16-18 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 20 εκ.).

Επίσης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε ανάλογο έλεγχο, στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης αλιευμάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα τέσσερα (44) κιλά ιχθείς του είδους κολιός (scomberjaponicus), υπολειπομένων διαστάσεων 14-16 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 18εκ.).

Προανακρίσεις, διενεργούνται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

=====================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στην ιχθυόσκαλα Χαλκίδας , εντός χερσαίας ζώνης Β. λιμένα, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε κλεμμένη άδεια διαμονής.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

=====================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι σε φορτίο φορτηγού οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

=====================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL