Εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιάς στον εκθεσιακό χώρο του παλαιού Εκθεσιακού Κέντρου του Ο.Λ.Π.

Εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιάς στον εκθεσιακό χώρο του παλαιού Εκθεσιακού Κέντρου του Ο.Λ.Π. – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στο Πέραμα – Διακομιδή ασθενούς  

Απογευματινές ώρες χθες το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε από 10ο Λιμενικό Φυλάκιο για εκδήλωση πυρκαγιάς κάτω από το εξωτερικό – υπαίθριο κλιμακοστάσιο του παλαιού Εκθεσιακού Κέντρου του Ο.Λ.Π.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα στελέχη της οικείας ΛΙμενικής Αρχής, δύο (02) Πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν προκλήθηκαν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο.

Προανάκριση διενεργείται από τη Διοίκηση Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. 

==================

Μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου οχημάτων του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας εντοπίστηκαν σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο και συνελήφθησαν από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής δύο (02) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

==================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες στη νέα παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 58χρονο παρέσυρε 33χρονη πεζή, η οποία προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.

Η 33χρονη τραυματίας διεκομίσθη σε ιδιώτη ιατρό για παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 58χρονος οδηγός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα.

==================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό του Ζ΄ Λιμενικού Τμήματος Περάματος εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης ένας (01) αλλοδαπός στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Ζ΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι του Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμάνι της Σάμης Κεφαλονιάς με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ν.Ι. 459, 56χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL