Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα (τράκτορας / επικαθήμενο) και καθ’ υπόδειξη του οδηγού, δώδεκα (12) αλλοδαποί οι οποίοι  εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του φορτίου του εν λόγω οχήματος, άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Ακόμη, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, 40χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει έναν (01) αλλοδαπό άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα από την δεύτερη περίπτωση καθώς και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από την τρίτη.  

================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

   

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL