Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πάτρα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πάτρα – Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ στην Αλόννησο λόγω καιρού – Διακομιδή ασθενούς 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στο βόρειο - παλιό λιμάνι της Πάτρας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 20χρονη συγκρούστηκε με δίκυκλο, που οδηγούσε 72χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 72χρονου, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.    

=====================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ» Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο, δεν προσέγγισε  το λιμένα της Αλοννήσου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά δήλωση του Πλοιάρχου και συνέχισε το δρομολόγιό του.

Στο λιμάνι της Αλοννήσου επρόκειτο να αποβιβαστούν τέσσερις (04) επιβάτες, ένα (01) Φ/Γ όχημα και ένα (01) δίκυκλο ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση δύο (02) επιβάτες και ένα (01) Φ/Γ όχημα.

Οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. 

=====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι Μαστιχαρίου της Κω με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ» Ν.Κ.202,  55χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL