Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ στον Εύδηλο λόγω καιρού – Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ στην Ανάφη λόγω καιρού

Συνελήφθη, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 37χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι μετέφερε κρυμμένους στην καμπίνα του τράκτορα τέσσερις (04) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 40χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι μετέφερε κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη από παλέτες εντός του φορτίου του δεκαέξι (16) αλλοδαπούς, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία και κατασχέθηκαν τα Φ/Γ οχήματα.  

====================

Συνελήφθη, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών από άνδρες του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.  

====================

Βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν.Χ. 362, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Βαθύ για Καρλόβασι – Φούρνους – Αγ. Κήρυκο – Εύδηλο – Σύρο – Πειραιά, δεν προσέγγισε αρχικά το λιμένα Καρλοβασίου, το λιμένα του Αγίου Κηρύκου και στη συνέχεια το λιμένα Ευδήλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά δήλωση του Πλοιάρχου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Σύρο.

Στο πλοίο δεν επέβαιναν επιβάτες ούτε Φ/Γ οχήματα και Ι.Χ.Ε. με προορισμό τον Εύδηλο αλλά ανέμεναν προς επιβίβαση 36 επιβάτες, 3 Φ/Γ, 4 Ι.Χ. οχήματα και 1 δίκυκλα.

====================

Βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ» Ν. ΑΓ.Νικολάου 07, δεν προσέγγισε αρχικά το λιμένα Ανάφης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά δήλωση του Πλοιάρχου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Θήρα.

Για το «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ» δεν υπήρχε επιβατική κίνηση από και προς το λιμένα Ανάφης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL