Τροχαίο με τραυματισμό στη Χίο –

Τροχαίο με τραυματισμό στη Χίο – Αναγνώριση πτώματος αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρέθηκε την 16/12/12 στη Θάσο – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πάτρα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στην Κόρινθο και την Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες επί της λεωφόρου Αιγαίου λιμένα Χίου, όταν μοτοποδήλατο με οδηγό 16χρονο, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο με οδηγό 21χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ο 16χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», για την παροχή των πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.  

===================

Αναγνωρίστηκε το πτώμα ανδρός που εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες της 16/12/12 στην περιοχή «ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ» Ποταμιάς στη Θάσο .

Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 41 ετών.

===================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 47χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι σε διενέργεια ελέγχου πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη κάτω από την ταπετσαρία του πίσω καθίσματος μία (01)  συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης  ποσότητας μικτού βάρους 371,5 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες καθώς και το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκαν.

===================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμένα Κορίνθου, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 40χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος (το οποίο ρυμουλκούσε συρόμενο όχημα) καθώς και ο 40χρονος συνοδηγός του, πριν την επιβίβασή τους σε Φ/Γ-Ο/Γ πλοίο, διότι μετέφεραν έντεκα (11) αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κορίνθου, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα.

===================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 43χρονη οδηγός λεωφορείου καθώς και ο 27χρονος συνοδηγός της, διότι μετέφεραν τέσσερις (04) αλλοδαπούς, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός της δεξαμενής πετρελαίου, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL