Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΡΕΑΣ» στην Ηγουμενίτσα

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΡΕΑΣ» στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Βόλο – Συλλήψεις για άγρα πελατών στα Χανιά – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Ενημερώθηκε χθες στις 20:51 η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ – Υ/Γ             « ΝΗΡΕΑΣ» Ν.Π. 11816, το οποίο είχε αποπλεύσει για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου με προορισμό το λιμένα της Κέρκυρας, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου.

Το πλοίο επέστρεψε αυτοδύναμα στην Ηγουμενίτσα αποβιβάζοντας με ασφάλεια σαράντα επτά (47) επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από την Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΝΗΡΕΑΣ» μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

=================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, χθες στις 22:30, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Βόλου όταν 20χρονος ποδηλάτης, παρέσυρε ένα κορίτσι ηλικίας 5 ετών.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός της 5χρονης, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Βόλου, από όπου εξήλθε αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βόλου.

=================

Συνελήφθησαν χθες στις 22:10, στον Ενετικό λιμένα Χανίων, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 29χρονος υπάλληλος καταστήματος εστίασης, διότι ασκούσε άγρα πελατών παρενοχλώντας διερχόμενους και ο 62χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χανίων οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργείται προανάκριση.

=================

Συνελήφθη, χθες στις 22:45 στο λιμάνι της Πάτρας, κατά την διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του  από την χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 =================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.ΑΚΤ, μεταφέρθηκε σήμερα, από το λιμάνι της  Καλύμνου στο λιμάνι της Κω, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ» Ν. Καλύμνου 202, 10χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL