Τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο

Τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες στην παραλιακή οδό ΝΕΑΡΧΟΥ στο Ηράκλειο όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 26χρονη συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 27χρονο αλλοδαπό.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 27χρονος αλλοδαπός οδηγός, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη η 26χρονη οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος, η οποία μετά από προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

=====================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής 58χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος-ψυγείο, διότι μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου (παλέτες με χαρτοκιβώτια με μπουκάλια) τέσσερις (04) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.  

=====================

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε διαφορετικά περιστατικά, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, έξι (06) αλλοδαποί, κρυμμένοι εντός του φορτίου Φ/Γ οχημάτων, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας δύο (02) αλλοδαποί στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων  με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας διενεργούνται οι προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL