Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη

Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη - Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη - Κατάσχεση ιχθύων υπολειπόμενων διαστάσεων στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 27χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό έναν 48χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός  του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για παροχή πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.  

==================

Εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στις νοτιοανατολικές ακτές της νήσου Μυτιλήνης, στην περιοχή Αεροδρομίου,από προσωπικό τηςοικείαςΛιμενικής Αρχής,τριάντα τέσσερις (34) αλλοδαποί (22άνδρες, 10γυναίκες και 02 ανήλικα), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Οι ανωτέρωαλλοδαποί είχαν αποβιβασθεί,  προερχόμενοι από τα απέναντι παράλια, με φουσκωτήμηχανοκίνητηλέμβο, αγνώστων λοιπών στοιχείων,η οποία καταστράφηκε και η μηχανή της βυθίστηκε σε απόσταση 20 μέτρων από την ακτή.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνηςενώ η ανέλκυση της μηχανής δεν κατέστη δυνατή.

==================

Βραδινές ώρες χθες, έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν στο χώρο της Ιχθυόσκαλας Πατρών από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, ευρέθησαν εντός ψυκτικών θαλάμων των εγκαταστάσεων ιχθύες προς εμπορία, συνολικής ποσότητας 112 κιλών υπολειπομένων διαστάσεων, χωρίς τα νόμιμα παραστατικά εμπορίας.

Από τη Λιμενική Αρχή της Πάτρας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν σε ευαγή ιδρύματα.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σύμης  στο λιμάνι της Ρόδου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 21χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL