Τραυματισμός αλιεργατών στην Κεραμωτή

Τραυματισμός αλιεργατών στην Κεραμωτή – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Ραφήνα - Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενών

Η Λιμενική Αρχή Κεραμωτής, ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού (ενός 49χρονου και ενός 32χρονου αλλοδαπού) αλιεργατών, Α/Κ-ΜΧ/ΤΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» Ν.Ιερισσού. 62, κατά τη διάρκεια αλιευτικής δραστηριότητας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ν.Θάσου.

Με τον κατάπλου ανωτέρω σκάφους στον λιμένα Κεραμωτής, άμεσα διεκομίσθησαν οι παραπάνω τραυματισθέντες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, εντός χερσαίας ζώνης  λιμένα Ραφήνας, από προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 23χρονος, διότι σε νομότυπο αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε προ απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, απέρριψε στην προβλήτα μία (01) νάυλον συσκευασία, η οποία περιείχε  ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 3,4 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

======================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, και μετά από υπόδειξη οδηγού Φ/Γ οχήματος, δύο (02) αλλοδαποί, που βρέθηκαν κρυμμένοι ανάμεσα στο φορτίο (ασανσέρ και συρματόσχοινα) χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι Νάξου  στο λιμάνι της Μυκόνου, με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Νάξου 57,  80χρονος και 81χρονος ασθενείς.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL