Τροχαίο με τραυματισμό στη Σύρο –

Τροχαίο με τραυματισμό στη Σύρο – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ακτή Δουράτσου στη θέση «ΚΑΡΝΑΓΙΟ» της ν. Σύρου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 38χρονη συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε ένας 37χρονος αλλοδαπός με συνεπιβάτη μία 37χρονη αλλοδαπή.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός  της συνεπιβάτιδος του οδηγού του δικύκλου, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

===================

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, κρυμμένος εντός φορτίου επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.  

===================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Παροικιάς Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ» Ν. Λευκάδας 260,  55χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL