Τροχαίο με τραυματισμό στη Ζάκυνθο -

 Τροχαίο με τραυματισμό στη Ζάκυνθο - Προσάραξη Α/Κ σκάφους στη Θάσο - Αναγνώριση πτώματος αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρέθηκε την 09/04/13 στη Βουλιαγμένη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Κ. Λομβάρδου στη Ζάκυνθο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 40χρονη συγκρούστηκε με δίκυκλο, με οδηγό έναν 76χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός  του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.  

================

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για περιστατικό πρόσκρουσης του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους «ΚΥΖΙΚΟΣ ΙΙ» Ν.Ι.151, στα βράχια της θαλάσσιας περιοχής «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ», με αποτέλεσμα την προσάραξή του.

Μοναδικός επιβάτης του ανωτέρω σκάφους ήταν ο 36χρονος Κυβερνήτης του, καλά στην υγεία του.

Στο σημείο κατέπλευσε, για παροχή συνδρομής, η Φορτηγίδα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» Ν.Κ.82 όπου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, δεν κατέστη δυνατή η αποκόλλησή του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας διενεργείται προανάκριση ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

================

Αναγνωρίστηκε το πτώμα ανδρός που ανασύρθηκε βραδινές ώρες της 09/04/13 από τη θαλάσσια περιοχή «ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ» της Βάρκιζας.

Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 55 ετών.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL