Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα – Θαλάσσια ρύπανση στη Σάμο και την Αμαλιάπολη Βόλου – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, επί της οδού Αγίων Αποστόλων Ηγουμενίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 44χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 44χρονης καθώς και του 12χρονου συνεπιβάτη της, οι οποίοι διεκομίσθησαν αρχικά με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μετεφέρθησαν με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

=================

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σάμου, για ύπαρξη πετρελαιοειδών, επί του οδοστρώματος, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα.

Άμεσα στο σημείο, μετέβη προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσε διαρροή πετρελαιοειδών από εξωτερική δεξαμενή πλησίον οικίας.

Ανωτέρω πετρελαιοειδή είχαν εκχυθεί κατά μήκος του οδοστρώματος, καθιστώντας επισφαλή την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, ενώ δεν παρατηρήθηκε να έχουν εκχυθεί στη θάλασσα.

Από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής αποκλείστηκε τμήμα της εν λόγω οδού, ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (ρήψη πριονιδιού και άμμου), ενώ ενημερώθηκε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Σάμου για τις δικές του κατά λόγω αρμοδιότητας ενέργειες απορρύπανσης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

=================

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αμαλιάπολης Βόλου, για ύπαρξη ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή «ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟΥ» του Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Άμεσα στο σημείο, μετέβη προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσε κατά μήκος της ακτής της θάλασσας, την ύπαρξη αυτοδιαλυόμενων καταλοίπων προϊόντων άγνωστης ουσίας, χρώματος κίτρινου, μήκους περίπου 400 μέτρων.

Από το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης που διενεργεί την προανάκριση, ελήφθησαν δείγματα προκειμένου εντοπισθεί ο υπαίτιος.

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Πάρου  στο λιμάνι της Μυκόνου, με το Ε/Γ– Δ/Ρ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Λ. 260,  38χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. -

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL