Τραυματισμός επιβάτη στο λιμένα Γαυρίου –

Τραυματισμός επιβάτη στο λιμένα Γαυρίου – Συνδρομή σε χειριστή ιστιοσανίδας στη Χαλκίδα

Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Γαυρίου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού 69χρονου στο χώρο αναμονής επιβατών πλησίον του βόρειου προβλήτα του λιμένα, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τη Ραφήνα.

Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό ιατρό και ύστερα από την παροχή των πρώτων βοηθειών επιβιβάστηκε στο πλοίο προκειμένου μεταβεί στην Αθήνα για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από Α΄ Λιμενικό Τμήμα Γαυρίου.

=================

Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, απογευματινές ώρες χθες, ότι χειριστής αετοσανίδας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρισκόταν σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα «ΛΕΥΚΑΝΤΙ» Ευβοίας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν από ξηράς περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και δια θαλάσσης πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και τα ιδιωτικά Α/Κ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» Λ. Χαλκίδας 6774 και Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑ «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ» Ν. Αντίκυρας 55 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στο πλαίσιο των ερευνών στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή εντοπίστηκε πνευστό κωπήλατο σκάφος με επιβαίνοντες τρεις (03) άνδρες, καλά στην υγεία τους, οι οποίοι δήλωσαν ότι χρησιμοποιούσαν αετό από KITESURFσυνδεδεμένο με το σκάφος αντί για σανίδα, με τη συνδρομή του οποίου θα μεταφέρονταν από τη θαλάσσια περιοχή του Ωρωπού στο Λευκαντί. Κατά τη διάρκεια όμως του πλου τους μειώθηκε η ένταση του αέρος με αποτέλεσμα την πτώση του αετού στη θάλασσα, γεγονός που προκάλεσε την εμπλοκή του με το σκάφος.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL