Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στη Σύρο – Τραυματισμοί επιβατών στον Πειραιά και την Μυτιλήνη

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου «ΜΑΜΠΡΟΥΚ» ΝΠ 11754, το οποίο εκτελούσε περιηγητικό πλου, ότι κατά τον απόπλου από τον όρμο ¨ΦΟΙΝΙΚΑΣ¨ ν. Σύρου με προορισμό το λιμάνι του Πόρου παρουσιάσθηκαν κραδασμοί και δυσλειτουργία της αριστερής κύριας μηχανής.

Οι 16 επιβαίνοντες (7 μέλη του πληρώματος και 9 επιβάτες) αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του όρμου, ενώ από το Λιμεναρχείο της Σύρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

==============================

Κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά, 82χρονος αλλοδαπός επιβάτης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία απώλεσε την ισορροπία του κατά την αποβίβαση του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι στο χώρο του καταπέλτη.

Ο 82χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου του διεγνώσθη θλαστικό τραύμα στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής και του έγινε συρραφή.

Προανάκριση διενεργείται από το Ά Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==============================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κατά την επιβίβαση επιβατών σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο απέπλεε από Μυτιλήνη για λιμένες Λήμνου και Καβάλας, τραυματίστηκε 46χρονη επιβάτης στο πόδι.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL