Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

 Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Τροχαίο με τραυματισμό στη Χαλκίδα – Αποβίβαση ασθενούς από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Λέρο

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 41χρονος αλλοδαπός και μία 34χρονη αλλοδαπή, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατόπιν προφορικής εντολής κ.Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερη η 34χρονη αλλοδαπή καθότι ήταν εγκυμονούσα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

==================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το οποίο κινούνταν επί της νέας λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, με κατεύθυνση από παλαιά γέφυρα προς Ιχθυόσκαλα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 50χρονη, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να προσκρούσει σε τρία σταθμευμένα επί της άνω οδού οχήματα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 50χρονης, η οποία  διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Σε γενόμενη μέτρηση εκπνοής αέρα βρέθηκε ποσοστό αλκοόλ άνω του επιτρεπόμενου ορίου.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

==================

Η Λιμενική Αρχή Λέρου ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι στο Ε/Γ-Ο/Γ «BLUE STAR 2» Ν.Π. 10764, το οποίο επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμένα Λέρου, επέβαινε 4,5χρονος επιβάτης ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά τον κατάπλου του «BLUE STAR 2» στο λιμένα Λακκίου, ο ασθενής αποβιβάστηκε και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Νοσοκομείο Λέρου.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL