Ανεύρεση σορών ανδρών αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πειραιά

Ανεύρεση σορών ανδρών  αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πειραιά - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα –

Ανεύρεση τμήματος πιθανόν ανθρώπινου σκελετού – Αποβίβαση ασθενούς επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ στην Κέρκυρα

Δύο (02) σοροί ανδρών, ύψους 1,60μ. και 1,65μ. περίπου και ηλικίας 60 και 45 αντίστοιχα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Διονυσίου του Κεντρικού Λιμένα του Πειραιά.

Ο πρώτος εκ των ανωτέρω είχε γκρίζα μαλλιά με γένια και φορούσε μαύρη φόρμα με ζώνη και καρώ πουκάμισο (άσπρο- μπλε) με ένα παπούτσι. Ο δεύτερος είχε κοντά μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρο παντελόνι και κόκκινο μπλουζάκι (τύπου POLO) με ένα παπούτσι.

Οι ανωτέρω διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι σοροί πρόκειται να μεταφερθούν στο Νεκροτομείο Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.                                                                                          

*****

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, συνολικά εφτά (07) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας ενημερώθηκε από ιδιώτη για την ανεύρεση οστών, πιθανότατα ανθρώπου, στην παραλία Κοντογυαλού Κέρκυρας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισαν τα οστά (τμήμα σπονδυλικής στήλης και τμήμα πλευρών) και περισυνέλεξαν, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας  για ιατροδικαστική εξέταση και ανθρωπολογική έκθεση προκειμένου διαπιστωθούν εάν ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.

*****

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «SUPERFASTII»Ν.Π. 11930, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα της Κέρκυρας νωρίτερα από Ηγουμενίτσα, ότι 39χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο ασθενής αποβιβάστηκε από το «SUPERFASTII» και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ το πλοίο απέπλευσε με προορισμό το λιμάνι Μπάρι της Ιταλίας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL