Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορών ανδρών αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πειραιά την 01-08-13 –

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορών ανδρών αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πειραιά  την 01-08-13 – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα - Μηχανική βλάβη Ε/Γ- Ο/Γ –ΚΑΤ «MEGAJET» στη Θήρα – Θάνατος ανδρός στη  Ζάκυνθο – Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε πρώταδακτυλοσκοπικά και μετάαπό τους οικείους τους ησορός του ενός εκ των δύο ανδρών που είχε εντοπιστεί την 01/08/2013 στη θαλάσσια περιοχή «Αγίου Διονυσίου» του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.

Πρόκειται για ημεδαπό άνδρα ηλικίας 38 ετών.

*****

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 23χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε 52χρονη αλλοδαπή με τις δύο (02) ανήλικες κόρες της, κατέχοντας και επιδεικνύοντας για τον εαυτό του πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ και η 52χρονη  κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τις μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό, οι οποίες επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω  Ι.Χ.Ε. όχημα.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ «MEGAJET» Ν.Π.11729 για ηλεκτρονικό πρόβλημα στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή του πλοίου, εκτελώντας πλου από Ρέθυμνο για Θήρα.

Κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι «ΑΘΗΝΙΟΥ», διενεργήθηκε επιθεώρηση από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώνοντας την ανωτέρω βλάβη.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, αλλά κατόπιν προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα επετράπη ο απόπλους για Ρέθυμνο.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΜΠΟΥΛΑ ΤΡΑΓΑΚΙΟΥ» Ζακύνθου, 40χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

*****

Τροχαίο ατύχημασημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην οδό «ΠΥΡΑΣΣΟΥ» έναντι Νέας Ιχθυαγοράς Βόλου, όταν Φ.Δ.Χ. όχημα με οδηγό έναν 67χρονο παρέσυρε μία 77χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Η 77χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», για παροχή πρώτων βοηθειών – απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων απ’ όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.  

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 86χρονο, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL