Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Σάμο -

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Σάμο - Ασθένεια αλλοδαπού επιβάτη Κ/Ζ πλοίου στην Κέρκυρα - Θάνατος λουόμενου στη Λέσβο - Διακομιδή ασθενών

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, προσήλθαν στη Λιμενική Αρχή Σάμου, οχτώ(08) αλλοδαποί, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

*****

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πράκτορα του Κ/Ζ «MSCFANTASIA» σημαίας Παναμά, μετά τον κατάπλου του προερχόμενο από Πειραιά, για περιστατικό αιφνίδιας λιποθυμίας 45χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα αρχικά στη Γενική Κλινική «ΑΛ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ» και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.

Το «MSCFANTASIA»  απέπλευσε την 18.30 με προορισμό το λιμένα Ντουμπρόβνικ Κροατίας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΒΑΤΕΡΑ» Λέσβου, 72χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,  ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τoΛιμενικό Σταθμό Πολιχνίτου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 1032, 50χρονη και 30χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL