Απεγκλωβισμός ατόμου από μη προσβάσιμη από τη ξηρά παραλία στη Λευκάδα -

Απεγκλωβισμός ατόμου από μη προσβάσιμη από τη ξηρά παραλία στη Λευκάδα - Έρευνες και διάσωση χειριστή κωπήλατου πνευστού σκάφους στην Αντίκυρα -  Ανεύρεση πτώματος ανδρός στην Ιερισσό - Πτώση ατόμου στη θάλασσα στον Πειραιά

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Δομβραίνας του Υπολιμεναρχείου Αντίκυρας, για την ύπαρξη αγνοούμενου 25χρονου χειριστή κωπήλατου πνευστού σκάφους στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΣΑΡΑΝΤΗ».

Άμεσα στο σημείο απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής το Ε/Π-Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Α. 35 καθώς και η ΛΑΝΤΖΑ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΙ» Ν.Ελευσίνας 63 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στη συνέχεια ο 25χρονος εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή πλησίον της παραλίας «ΣΑΡΑΝΤΗ» και στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο επέβαινε στο «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» μετεπιβιβάστηκε στο Τ/Χ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΙ» με τη συνδρομή του οποίου  προσέγγισαν και παρέλαβαν τον 25χρονο μεταφέροντάς τον στο λιμένα Δομβραίνας καλά στην υγεία του.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για την ύπαρξη εγκλωβισμένου ατόμου στην μη προσβάσιμη από τη στεριά παραλία «ΑΜΟΥΔΙΤΣΑ».

Άμεσα στο σημείο απέπλευσε προς παροχή συνδρομής το Ε/Π-Ε/Γ «ΜΥΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Λ. 269 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή των οποίων ο 26χρονος απεγκλωβίστηκε και επιβιβαζόμενος  στο «ΜΥΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» μεταφέρθηκε με ασφάλεια στον Άγιο Νικήτα καλά στην υγεία του.

*****

Πτώμα ανδρός, 78 ετών, εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΡΣΑΝΑΣ» της Ιεράς Μονής Ζωγράφου Αγίου Όρους.

Η σορός του ανωτέρω περισυνελέχθη από πλήρωμα πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμένα της Δάφνης ενώ στη συνέχεια στο λιμένα Ουρανούπολης προκειμένου μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Δάφνης.

*****

Ανεσύρθη από στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ» του κεντρικού λιμένα Πειραιά, 58χρονος αλλοδαπός, έχοντας τις αισθήσεις του, ο οποίος δήλωσε πως έπεσε στη θάλασσα από δική του αμέλεια.

Ο 58χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από όπου και εξήλθε.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL