Τραυματισμός ατόμου σε βραχώδη ακτή στην Τήνο -

Τραυματισμός ατόμου σε βραχώδη ακτή στην Τήνο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα - Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Πρέβεζα - Θάνατοι λουόμενων στην Ηγουμενίτσα και τα Νέα Μουδανιά

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου για περιστατικό τραυματισμού λουόμενου, στη βραχώδη ακτή της θαλάσσιας περιοχής «ΠΑΧΙΑ ΑΜΜΟΣ».

Άμεσα στο σημείο απέπλευσε προς παροχή συνδρομής το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» Ν.Τ. 18 με επιβαίνων στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, από όπου παρέλαβαν  τον 26χρονο τραυματισθέντα και τον μετέφεραν στο λιμένα της Τήνου.

Ο 26χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε τραυματισμός στο δεξιό μηρό, ο οποίος προκλήθηκε ύστερα από την πτώση του σε βράχια.

Βραδινές ώρες χθες ο ανωτέρω τραυματισθείς διεκομίσθη με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου για περαιτέρω νοσηλεία.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Κέρκυρα, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό μία 22χρονη, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 38χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 22χρονης, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για την παροχή των πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης στο Ι/Φ «YANGSHOU» σημαίας Αγγλίας, στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. έξωθεν του λιμένα Πρέβεζας με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Το «YANGSHOU» εντοπίστηκε από το Α/Κ «ΠΑΤΡΑ ΙΙ» Ν.Πατρών 306 και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο λιμένα της Πρέβεζας όπου αποβιβάστηκαν οι δύο (02) αλλοδαποί επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του,ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΠΛΑΤΑΡΙΑ» Θεσπρωτίας, 38χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,  ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΛΟΓΗΤΑ» Χαλκιδικής, 72χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,  ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Νέων Μουδανιών.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL