Ακυβερνησία Ι/Φ στο Μαρμάρι –

Ακυβερνησία Ι/Φ στο Μαρμάρι – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Κω – Διακομιδές ασθενών

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μαρμαρίου για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ι/Φ «SKIMMIAOFLONDON»σημαίας Αγγλίας, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ακτών Μαρμαρίου και νήσων Πεταλιών με τρεις (03) επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προς παροχή συνδρομής το Ε/Π-Α/Κ  «ΠΑΝΑΓΙΑ»  Ν.Χ. 436 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, το οποίο εντόπισε το ανωτέρω Ι/Φ και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο λιμένα Μαρμαρίου όπου αποβιβάστηκαν οι τρεις (03) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από τη Λιμενική Αρχή Μαρμαρίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον  Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Κω, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ένας (01) αλλοδαπός, στερούμενος ατομικών νομιμοποιητικών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 20χρονης, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57 και
  • 62χρονου, από το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου στο λιμάνι του Καρλοβασίου, με  το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ» Ν.Π. 11796.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL