Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Ακυβερνησία σκάφους στην Ιτέα – Σύλληψη ανδρός για πρόκληση σωματικών βλαβών στη Μήλο

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 58χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους μέσα στα κενά που δημιουργούνταν στο φορτίο του οχήματος (pellet), δύο (02) αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος, διότι σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό των τριών (03) αλλοδαπών συνεπιβατών του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε τα ανωτέρω οχήματα.

*****

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιτέας, ότι το ερασιτεχνικό σκάφος Τ/Χ «ΟΔΗΓΗΤΗΣ» Λ.Π. 25906, λόγω μηχανικής βλάβης πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων «ΜΟΛΕΜΕΝΟ» και «ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ» εντός του κόλπου Ιτέας, με τρεις(03) επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε το επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Ι. 28, με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής,  το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε με ασφάλεια το «ΟΔΗΓΗΤΗΣ» στο λιμάνι της Ιτέας.

*****

Βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου για τραυματισμό πολίτη στην χερσαία ζώνη λιμένα στον Αδάμαντα Μήλου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, και διαπίστωσε ότι 57χρονος άνδρας είχε δεχθεί επίθεση από έτερο άτομο, ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Πρώτες πρωινές ώρες  σήμερα ο αναζητούμενος 31χρονος δράστης προσήλθε αυτοβούλως στην Λιμενική Αρχή της Μήλου και μετά από έγκληση του παθόντα και ενημέρωσης κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL