Ηλεκτρονική βλάβη Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ στη Μύκονο–

Ηλεκτρονική βλάβη Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ στη Μύκονο– Συνέχεια ενημέρωσης για Θάνατο λουόμενης αγνώστων λοιπών στοιχείων στη ΒουλιαγμένηΔιακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον υπεύθυνο ναυτικό πράκτορα  του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» Ν.Π.10328, για την ύπαρξη βλάβης στην ηλεκτρονική πλακέτα της αριστερής εξωτερικής κύριας μηχανής (Νο 4 υδροπροωθητήρα).

Μετά από έλεγχο επιθεωρητών Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώθηκε η ηλεκτρονική βλάβη της μηχανής του «SUPERJET» και από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του. Στη συνέχεια κατόπιν αιτήσεως του Πλοιάρχου επετράπη ο απόπλους για μεμονωμένο πλου για λιμένα Περάματος άνευ επιβατών προς αποκατάσταση της βλάβης.

Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου από Μύκονο για Νάξο – Θήρα – Ίο – Νάξο – Πάρο – Μύκονο - Ραφήνα παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

*****

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε από τους οικείους της, το πτώμα γυναικός που ανασύρθηκε απογευματινές ώρες της 28/08/2013 από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Πεύκο» στο Λαγονησι Αττικής.

Πρόκειται για ημεδαπή, 86 ετών.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινέςώρεςχθες, από το λιμάνι τηςΤήνουστο λιμάνιτης Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL