Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Τραυματισμός ατόμου εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σαλαμίνα – Προσάραξη Θ/Γ σκάφους στην Κυλλήνη – Θάνατος λουόμενης στον Κόκκινο Πύργο

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ Λ» Ν.Π. 11859, το οποίο εκτελεί προγραμματισμένο δρομολόγιο από  λιμένα Περάματος προς λιμένα Παλουκιών Σαλαμίνας, πως εντός του πλοίου έλαβε χώρα τραυματισμός ατόμου από τροχαίο ατύχημα.  

Συγκεκριμένα τραυματίστηκε ο οδηγός δίκυκλου οχήματος στο γόνατο όταν κατά την είσοδο του στο πλοίο, προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. όχημα.

Με τον κατάπλου του «ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ Λ» στο λιμένα Παλουκιών Σαλαμίνας μετέβησαν στο σημείο στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ».  

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης, για προσάραξη του Θ/Γ σκάφους «FRANCESKA» σημαίας Ιταλίας, σε αβαθή της θαλάσσιας περιοχής «ΚΑΛΑΦΑΤΕΣ».

Στο ανωτέρω σκάφος επέβαιναν τέσσερα (04) άτομα εκ των οποίων τρεις (03) αλλοδαποί, όλοι καλά στην υγεία τους. Οι ανωτέρω αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στην ακτή, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Κυλλήνης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 43χρονος κυβερνήτης του «FRANCESKA» για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια, ενώ κατόπιν προφορικής Εισαγγελικής παραγγελίας αφέθη ελεύθερος.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμακίου Δήμου Φαιστού,68χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κόκκινου Πύργου.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL