Θάνατοι λουoμένων στο Ρέθυμνο και την Πάτρα –

Θάνατοι λουομένων στο Ρέθυμνο  και την Πάτρα – Ασθένεια αλλοδαπού ναυτικού στην Κόρινθο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πόρο

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Δήμου Ρεθύμνου,68χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «Μονοδένδρι» Πάτρας,76χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο εφημερεύον νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, από το ναυτικό πράκτορα του Φ/Γ «ELMONDO» σημαίας Τουρκίας, ότι 54χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο ασθενής παρελήφθη από λάντζα της διώρυγας και μεταφέρθηκε στο λιμένα Κορίνθου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Πόρου, όταν  δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 24χρονο, ανετράπη.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο τραυματισμός του 24χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL