Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα –

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Ακυβερνησία σκάφους στο Σιγρί – Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Μύρινα – Τραυματισμός  αλλοδαπού επιβάτη σε Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο στη Θήρα

Συνελήφθησαν,μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν ο μεν πρώτος πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και ο δεύτερος ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

Συνελήφθη,μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 38χρονη αλλοδαπή, διότι κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της καθώς και για τα τρία (03) ανήλικα τέκνα της που συνόδευε, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα ενώ η 38χρονη και τα τέκνα της αφέθησαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Σιγρίου, για περιστατικό ακυβερνησίας του σκάφους «ΛΙΛΑ» Τ.Σ. 11 στη θαλάσσια περιοχή «ΤΣΙΧΛΙΩΝΤΑ ΕΡΕΣΟΥ» με τέσσερις (04) επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Τ/Χ «ΝΕΜΕΣΙΣ» Λ.Μ. 2426 όπου εντόπισαν το σκάφος με τους  τέσσερις (04) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Το «ΛΙΛΑ», συνοδευόμενο από το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ρυμουλκήθηκε ασφαλώς από το  «ΝΕΜΕΣΙΣ» στο αλιευτικό καταφύγιο Σκάλας Ερεσού.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Μύρινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» Ν.Μυτ. 36 για περιστατικό τραυματισμού 71χρονης επιβάτιδος.

Συγκεκριμένα ο τραυματισμός της 71χρονης προήλθε από πτώση της στο χώρο του εστιατορίου εντός του «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμένα της Μύρινας προκειμένου εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Άμεσα η τραυματισθείσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΥΠΑΠΑΝΤΗ» Ν.Θήρας 48 για περιστατικό τραυματισμού 63χρονου αλλοδαπού επιβάτη.

Συγκεκριμένα ο τραυματισμός του 63χρονου προκλήθηκε κατά την επιβίβασή του στο «ΥΠΑΠΑΝΤΗ», το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμένα Φηρών, χρησιμοποιώντας τη σκάλα του ανωτέρω λιμένα.

Άμεσα ο τραυματισθείς διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Θήρας για την παροχή των πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

 

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL