Τραυματισμός αλλοδαπής κατά τη διενέργεια θαλασσίου μέσου αναψυχής στη Ρόδο -

Τραυματισμός αλλοδαπής κατά τη διενέργεια θαλασσίου μέσου αναψυχής στη Ρόδο – Θάνατος επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Χίο – Ακυβερνησία Ι/Φ στο Μεσολόγγι

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για περιστατικό τραυματισμού 25χρονης αλλοδαπής χειρίστριας θαλασσίου μέσου αναψυχής (flyingfish), στη θαλάσσια περιοχήΦαληράκι Ρόδου.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με μέριμνα του εκμισθωτή στη στεριά και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ» Ν.Π. 10883, το οποίο κατέπλεε στο λιμάνι του νησιού προερχόμενο από Πειραιά, για περιστατικό θανάτου  73χρονου επιβάτη.

Ο 73χρονος που επέβαινε στο πλοίο συνοδεία της συζύγου του, βραδινές ώρες χθες αισθάνθηκε αδιαθεσία και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από δύο ιατρούς επιβαίνοντες, αλλά στη συνέχεια απεβίωσε.  

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, όπου θα μεταφερθεί η σορός σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου.

*****

Ακυβέρνητολόγω μηχανικής βλάβης έμεινε, απογευματινές ώρες χθες, το Ι/Φ σκάφος «ΣΙΒΥΛΛΑ» Σ.Π. 1153, ενώ έπλεε 4 ν.μ. από την είσοδο του διαύλου του λιμένα Μεσολογγίου,  με τέσσερις (04) επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Α/Κ «ΤΖΑΝΗΣ» Ν.Μ. 31 με επιβαίνοντες προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής. Το «ΤΖΑΝΗΣ»  ρυμούλκησε με ασφάλεια το «ΣΙΒΥΛΛΑ»στο λιμένα Μεσολογγίου, συνοδεία του πλωτού περιπολικού.

 Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν δημιουργήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους  του Ι/Φ μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL