Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Κέρκυρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Κέρκυρα Συμπλοκή αλλοδαπών με πρόκληση σωματικών βλαβών στον Πειραιά

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.  

                                                                  *****                   

Συνελήφθη,  πρωινές ώρες σήμερα, στο νέο λιμένα Κέρκυρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά την αποβίβαση του από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, ένας (01) αλλοδαπός, στερούμενος νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ο οποίος πρόκειται να παραδοθεί στο Συνοριακό Τμήμα Κασσιώπης για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

*****

Βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α΄Λιμενικό Τμήμα του Πειραιά για συμπλοκή δύο αλλοδαπών στον προβλήτα «Λεμονάδικα» στο λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δήλωσε ότι συνεπλάκη με  61χρονο αλλοδαπό και ο οποίος του προκάλεσε  σωματικές βλάβες.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ ο 61χρονος αλλοδαπός φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Προανάκριση, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL