Σύλληψη για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων στη Χάλκη

Σύλληψη για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων στη Χάλκη - Συλλήψεις  παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη για κλοπή στο Φλοίσβο - Διακομιδή ασθενούς στη Σαμοθράκη

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, στο λιμάνι της Χάλκης, ένας 34χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης,  διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε να μεταφέρει εβδομήντα (70) πακέτα τσιγάρα, χωρίς να φέρουν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χάλκης ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πακέτα.

*****

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός της μαρίνας του Αλίμου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου, 29χρονος αλλοδαπός για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω αφαίρεσε το σακίδιο πλάτης 27χρονης αλλοδαπής, το οποίο εκείνη είχε εναποθέσει επί του προβλήτα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Ι’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 4χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL