Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα

Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα –  Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «SUPERFAST XII» Ν.Π. 11052, για πτώση και ελαφρύ τραυματισμό 78χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος κατά την αποβίβασή της.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η 78χρονη αρνήθηκε τη διακομιδή της με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, στη συμβολή των οδών «ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ και «ΠΕΙΡΑΙΩΣ» στη Χαλκίδα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 22χρονο αλλοδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε μία 38χρονη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός  της 38χρονης στο κάτω άκρο, η οποία διεκομίσθη από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για παροχή πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.  

*****

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφό με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό, καθώς και μία (01) αλλοδαπή, διότι κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό δικό της και του ανήλικου τέκνου της, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομο έξοδο τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον ίδιο λιμένα, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με  το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Λευκάδας 260, 84χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL