Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σαλαμίνα -

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σαλαμίνα - Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Σάμο - Σύλληψη οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος στην Κεφαλληνία - Εισροή υδάτων σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στον Άλιμο - Διακομιδές ασθενών

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για περιστατικό τραυματισμού 80χρονου επιβάτη του δρομολογημένου Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Ν.Π. 10730 όταν πριν τον απόπλου του πλοίου από το λιμένα Παλουκίων Σαλαμίνας προς λιμένα Περάματος, τραυματίστηκε στο γόνατο έπειτα από την πτώση του στον καταπέλτη.

Κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Περάματος ο 80χρονος διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Περάματος και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Πειραιά όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Μαλαγαρίου Σάμου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, τρεις (03) αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Λιμεναρχείο Σάμου.

*****

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αργοστολίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, 39χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος  διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, για περιστατικό εισροής υδάτων στο Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΑΘΡΙΝ Σ» Ν.Π. 9771 το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στην προβλήτα «1» της μαρίνας Αλίμου, χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την οποία πραγματοποιήθηκε η απάντληση των υδάτων.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ από το Ι΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΚΑΘΡΙΝ Σ» μέχρι επιθεώρησής του από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

·        91χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με  το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53 και

·        30χρονου, από το λιμάνι της Δήλου στο λιμάνι της Μυκόνου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν. Λευκάδος 260.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL